Beranda / Dangdut / Indo / Via Vallen - Sayang
Lagu Video  Terbaru

172.6M

563.1K

24 Feb 2017

05:12

Via Vallen - Sayang

172645615

Video Via Vallen - Sayang

Deskripsi Via Vallen - Sayang

Via Vallen - Sayang, Sayang,
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Rabakal luntur trenosku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi
Lihat Lebih


Download Lagu Gratis Via Vallen - Sayang, Download Lagu Via Vallen - Sayang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Video Via Vallen - Sayang, Download Via Vallen - Sayang, Streaming Via Vallen - Sayang