Beranda / Dangdut / Indo / Nella Kharisma - Sayang 2
Lagu Video  Terbaru

64.7M

155.7K

05 Apr 2017

04:24

Nella Kharisma - Sayang 2

64713084

Video Nella Kharisma - Sayang 2

Deskripsi Nella Kharisma - Sayang 2

Nella Kharisma - Sayang 2, cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku
Lihat Lebih


Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sayang 2, Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Video Nella Kharisma - Sayang 2, Download Nella Kharisma - Sayang 2, Streaming Nella Kharisma - Sayang 2