Beranda / Cover / Ska / Ska 86 - Prei Kanan Kiri (Reggae Ska Version)
Lagu Video  Terbaru

4.1M

21.6K

09 Sep 2018

05:49

Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version

4131412

Video Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version

Deskripsi Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version

Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version , Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Lihat Lebih


Download Lagu Gratis Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version , Download Lagu Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Video Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version , Download Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version , Streaming Ska 86 - Prei Kanan Kiri Reggae Ska Version