Beranda / Dangdut / Indo / Jihan Audy - Prei Kanan Kiri
Lagu Video  Terbaru

36.2M

193.3K

29 Jun 2018

05:21

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

36172461

Video Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Deskripsi Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Lihat Lebih


Download Lagu Gratis Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, Download Lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Mp3 - Lagu Terbaru. Download Video Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, Download Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, Streaming Jihan Audy - Prei Kanan Kiri